НОВА ГОДИНА 2020 В ЧАНАККАЛЕ -STOP SALE

4 дни / 3 нощувки
Вид транспорт: Автобус Автобус
Код на програма: E-62
Дати на отпътуване:

Цена от: 355 лв.

Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
    НОВА ГОДИНА 2020 В ЧАНАККАЛЕ
   Новогодишна нощ на брега на Дарданелите
ХОТЕЛ KOLIN 5*


1 ден /30.12.2019/
Тръгване в 06.00ч. от гр. София автогара Сердика по маршрут София-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-Чанаккале.
Пътуване към гр.Чанаккале. Града е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване на протока Дарданели с ферибот, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента – Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а заедно с пристанищата в Карибита, Галиполи, Бозджаада и Кючуккую е марината, където акостират луксозни яхти, преминаващи през протока Дарданели. Често плавателните съдове са собственост на туристи, които са избрали Чанаккале за своята почивка на място с богата история, легенди и природни дадености. Настаняване около 14.00 в луксозен СПА хотел 5* https://www.kolinhotel.com/eng/hakkimizda.asp.
Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден /31.12.2019/:
Закуска. По желание полудневна екскурзия до древния град Троя и руините на Асос. Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като център на древните цивилизации. В Троя се пази въобръжаем модел на дървения кон, който Гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война породена от хубавата Елена. Посещение на Руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър. Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м. над морското равнище. Тук през VI в.пр.Хр. е построен храмът на Атина. В момента дорийският храм е пазител на полуостров Бига и на залива Едремит. Ще останем, за да видим руините за да се насладим на спиращата дъха гледка към залива Едремит, На терасовидния бряг към морето са запазени останки от агора, гимназиуми театър. Възможност за обяд в атрактивен рибен ресторант, насладете се на безспорно едни от най-вкусно приготвените пресни риби и морски деликатеси. Следобяд връщане в хотела и възможност за релакс в СПА центъра на хотела. Приготовления за новогодишната нощ. Празнична вечеря с богата шоу програма в балния салон на хотела с известни изпълнители и български дисководещ. Новогодишното меню за вечеря е на база ALL inclusive, с включени алкохолни и безалкохолни напитки без лимит до 01.00 часа, след което се заплащат.
Честита Нова Година!!!
Възможност да продължите празника в нощният бар на хотела. Нощувка.

3-ти ден /01/.01.2020/
Късна закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела или посещение на най-големите търговски центрове в региона. Панорамна разходка и разглеждане на Чанаккале. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден /02.01.2020/
Закуска и отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.
 
Цена :355 лв на човек в двойна стая
 
Цена за трети възрастен в стая -265 лв   
                                                         
Цена за 1 дете до 0-06,99 години, настанено с двама възрастни в стая – безплатно
 
Цена за 1 дете от  05.99-12,99 години, настанено с двама възрастни в стая – 190 лв
 
Цена за 2-ро дете в стая с двама възрастни-345 лв
 
  • 3 нощувки със закуски и вечери /на блок маса/ без напитки.
  • Празнична вечеря с богата шоу програма с участието на български дисководещ, Новогодишното меню за вечеря е на база ALL inclusive, с включени алкохолни и безалкохолни напитки без лимит до 01.00 часа, след което се заплащат.
  • безплатно ползване на басейни,фитнес,сауна и др.
 
  • Транспорт София - Чанаккале - София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус-75 лв на човек

Оферта № Е62

Дестинации